Vedno dosegljivi na info@salcka.si
Dostava v treh dneh!

Kdo smo

Kava, čaj, pogovor, umetnost, prijatelji, sproščenost, barve, estetika, družina - kaj imajo lahko te besede skupnega? Morda prijetno srebanje kave v družbi? Ali pa čaja? Karkoli že, vsa ta druženja ali uživanja v samoti lahko polepšate s čudovitimi skodelicami, ki jih najdete na naši spletni strani. 


Ideja o nastanku podjetja in spletne trgovine je nastala zaradi ljubezni do kofetkanja, umetnosti in družabne narave. Temu sem dodala še nagnjenost in željo po podjetništvu in voila - pred vami je prva slovenska trgovina namenjena skodelicam vseh vrst in modelov!


Odraščala sem v umetniški družini, ob mami slikarki in očetu, ki je od nekdaj izdeloval razne lesene izdelke - kozolce, hiše in podobne stvaritve. Tako sem tudi sama vzljubila umetnost in upam da nekaj umetniške žilice tudi podedovala. Svoje popoldneve si krajšam s poslikavanjem skodelic, vaša naročila pa bom sprejemala pod kategorijo Unikatne skodelice. 


Ker je kvaliteta na prvem mestu, so vse skodelice znotraj kategorij Različne linije, evropske izdelave in najvišje kvalitete.VIZIJA

Želimo postati prepoznavna znamka unikatnih skodelic in skodelic različnih linij. Želimo biti prepoznavni po raznovrstnemu programu skodelic, kakovosti, odlični dostavi in splošnem zadovoljstvu kupcev. 


POSLANSTVO

Ponujati želimo visoko kakovostne izdelke ter storitve po konkurenčnih cenah. Želimo biti tudi družbeno odgovorno podjetje, z dobro notranjo organizacijo, ki bo temeljilo predvsem na odgovornosti do zaposlenih ter do okolja.