Vedno dosegljivi na info@salcka.si
Dostava v treh dneh!

Skodelica seno

€8.00
  • Brez DDV:€8.00
  • Šifra: Seno
  • Razpoložljivost: Na zalogi
Slovenci smo še vedno poznani kot kmetijska država, imamo nemalo kmetij in ogromno pridnih rok, ki se dnevno spopadajo z različnimi opravili na kmetijah. Dandanes so narava in domači izdelki vedno bolj cenjena in iskana dobrina.Ali veš, da poznamo več načinov spravila sena - spravilo v kvadratnih ba..
Slovenci smo še vedno poznani kot kmetijska država, imamo nemalo kmetij in ogromno pridnih rok, ki se dnevno spopadajo z različnimi opravili na kmetijah. Dandanes so narava in domači izdelki vedno bolj cenjena in iskana dobrina.

Ali veš, da poznamo več načinov spravila sena - spravilo v kvadratnih balah, siliranje v okrogle bale, spravilo v okrogle bale brez ovoja ali pa preprosta osušitev trave v slamo in nato spravilo v takoimenovane ''siluse''?

Če poznaš kaj od zgoraj naštetega in dnevno opravljaš koristna dela zase in za druge, potem si zagotovo delavec na kmetiji! In prav vam je namenjena posebna šalčka iz porcelana, katero krasi navdihujoči potisk spravila sena zlate barve. 

Skodelica je narejena iz porcelana, primerena za mikrovalovko in pomivalni stroj, v kolikor pa želite ohraniti živo barvo dlje časa, priporočamo ročno pranje.
Skodelico prejmete v ujemajoči, dizajnirani škatli.

Velikost:
11,5 x 11,5 x 10,5 cm


Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro